Bozza

Kastrerad

 

Född 2008-07-03

Far:SC Stimics Bollinger Boy

Mor: S*Knjaze Juhznaja Noch

Uppfödare: Egen uppfödning

 

 

Stamtavla

 

 

Testad normal för HCM 2009-07-20 och

2010-07-21

 

Blodgrupp A

 

Ej colourpointbärare

Bozza

S*Spinnsibbs Bozza Nova

SIB a, blå

 

Bozza Nova var nummer två av fyra i kullen som föddes 3 juli 2008.

 

(Bozza är den absolut mest kärvänliga och gosiga katt jag någonsin har känt. Våra andra katter är väldigt gosiga. sociala och keliga - men Bozza tar ändå priset.

 

Hon är otroligt "efterhängsen", fullkomligt slänger sig i våra knän, ålar, kråmar sig, älskar att bli kammad, är otroligt nyfiken och ska vara med precis överallt. Det var hon som fick mig att fundera över om det finns bärselen för katter eftersom hon helst vill att man bär runt på henne överallt.)

 

Ovanstående gällde till för två och ett halvt år sedan. Bozza var på kattpensionat tillsammans med de andra katterna en vecka våren 2010 och sedan dess är hon sig inte lik. Hon är livrädd för främlingar, får panik när vi bär henne, gömmer sig så fort det ringer på dörren. Med oss är hon gosig och avslappnad men vi får absolut inte bära henne. Något har definitivt hänt henne på pensionatet och vi bara väntar på att hon ska bli samma Bozza som hon en gång var.

 

Bozza fick två kullar, D-kullen och F-kullen. D-kullen visade sig vara rekordstor, hela nio ungar! Bozza var en otrolig mamma och klarade dessa nio ungar på egen hand utan att vi behövde stödmata de tre första veckorna. När det sedan blev trångt vid mjölkbaren, hjälpte vi ändå till med lite mjölkersättning.

 

 

 

Bilder på Bozza finns i Galleriet