I-kullen

Far: S*Mannegummans Creori Consus

Mor: S*Spinnsibbs Alucia

 

 

 

 

Ikaroz, hane, SIB ny 24, svartgolden spotted

 

Ikaroz var störst i kullen. Han var väldigt framåt och var också det hela tiden, tog för sig och kom alltid springande och mötte oss. Han var först ur bolådan och letade hela tiden efter nya äventyr. Satt vi på golvet, klättrade Ikaroz genast upp i våra knän och han klättrade också gärna upp i klösmöbeln med full fart. Brottadess mycket med brorsan Indigo.

 

Ikaroz bor hos sin familj i Sundsvall. Här är hans kattungesida.

 

 

 

 

 

Iliana, hona, SIB n 24, brunspotted

 

Iliana stannade hos oss. Här är hennes sida och här är hennes kattungesida.

 

 

 

 

 

 

Indigo, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Indigo var från början väldigt lugn och försiktig med allteftersom veckorna gick, blev han busigare och mer våghalsig. Klättrade ofta upp till fönsterbrädan via klösmöbeln, brottades med brorsan Ikaroz, sprang i full fart och jagade syrrorna, jagade bollar och leksaksmöss i en väldig fart. Bollen i rännan var favoritleksaken och även han, som de andra kom upp i våra knän när vi satt på golvet.

 

Indigo bor hos sin matte och husse i Årsta. Här är hans kattungesida.

 

 

 

 

 

 

 

Inova, hona, SIB n 22, bruntabby

 

Inova var en go liten tjej. Från början var hon först med att upptäcka saker tillsammans med Ikaroz. Vid fyra veckors ålder var toalådan favoritplatsen (ingen hade då börjat använda den) där hon ofta låg och rullade runt. Hon busade ofta med just Ikaroz och brorsan Indigo och även hon fann sig i våra knän men var den mest självständiga av kattungarna och hittade ofta på saker på egen hand. Trivdes bäst med att sova i påsen på klösmöbeln och var ändå ganska försiktig.

 

Inova bor hos sin familj i Västerås. Här är hennes kattungesida.

 

 

 

 

 

 

 

Istelle, hona, SIB n 24, brunspotted

 

Istelle var en go och rar liten tjej. Har enorma örontofsar. :) Hon var först med mycket. Hon var först att äta mat, först på lådan, först med att äta torrfoder, först med att leka med bollar på "riktigt". Hon var pigg och busig, matglad och även hon var väldigt självständig. Brottades ofta med grabbarna, sprang runt med alla syskon och trivdes i huset i klösmöbeln.

 

Istelle bor hos sin matte i Stockholm. Här är hennes kattungesida.

 

 

 

 

 

Födda 25 oktober 2012