H-kullen

S*Milashka´s Demjan

S*Spinnsibbs Alucia

 

 

 

 

 

 

Hadina, hona, SIB f 24, svartsköldpadd spotted

 

Hadina var den som upptäckte saker först av kattungarna i kullen. Hon var framåt men ändå väldigt begrundande, ville kolla saker noga först innan hon gav sig in i nya äventyr. Hon var väldigt pratig och sprang och mötte oss med sitt jamande. Hon var först på maten, först att klättra ut ur kattungerummet. Ändå såg hon blygast och näpnast ut. Söt som socker.

 

Hadina bor i Älvsjö hos matte, husse och två lillhussar. Hennes kattungesida finns här.

 

 

 

 

 

 

Harmony, hona, SIB n 24, brunspotted

 

Harmony var till en början lugnast av kattungarna men blev allt mer busig och kavat. Nyfiken var hon, och kastade sig gärna in i nya äventyr. Galopperade runt snabbt och försökte gärna klättra upp längs våra ben. Hon var tystlåten men ibland använde hon sin lilla, lilla röst när hon ville oss något. Gosade gärna.

 

Harmony kommer att gå vidare i utställning och avel.

 

Harmony bor hos fodervärd och ägs av Marie Björk, S*Maollich´s. Här är hennes kattungesida.

 

 

 

 

 

Havannah, hona, SIB n 09 24, brunspotted med vitt

 

Havannah var minst vid födseln men tog igen det och gick om systern Harmony när det gäller vikten. På ett smart sätt hävdade hon sig vid mjölkbaren, klev upp på mamma Lucia bakvägen hasade sig sedan ner framför sina syskon som då var tvungna att släppa sina spenar.

 

Havannah var pratig, väldigt busig, var först med att gå på lådan och är en kopia av sin pappa Demjan till utseendet. En riktig sötnos.

 

Havannah bor hos sin familj och tre perserkatter i Smedjebacken. Havannahs kattungesida här.

 

 

 

 

 

 

Hercules, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Hercules var mest framåt och busigast i kullen. Han busade mycket med sina systrar men var samtidigt ganska självständig och sov ofta för sig själv. Hercules var otrolig på att spinna. Han spann bara man tittade på honom. Han spann till och med när han fick sin vaccination. Älskade att busa vilt, att klättra högt och kom väldigt bra överens med vår hund.

 

Han mötte oss alltid med sitt jamande och ville gärna gosa och ligga i knät. En riktig charmknutte.

 

Hercules såldes som sällskapskatt och bor med sin familj och en sibirisk katthona i Strömsholm. Här är hans kattungesida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Födda 25 januari 2012