E-kullen

Far: Roman Vemas

Mor: S*Spinnsibbs Alucia

 

 

 

 

 

 

Elektra, hona, SIB f 24, svartsköldpadd spotted

 

Elektra var den mest försiktiga i kullen den första månaden då hon var försynt och känslig. Hon tuffade sedan till sig och när hon flyttade från oss, var hon nästan lika modig som sina syskon. Hon retade sina syskon och skrek sedan högt när de brottade ner henne. Hon spann, gosade och var väldigt mjuk i sättet.

 

Elektra bor med sin matte i Solna. Här är Elektras kattungesida.

 

 

 

 

 

Elite, hane, SIB ny 24, svartgolden spotted

 

Elite var tuffast i kullen, framåt och kom ofta upp i våra knän. Han var självständig; busade ofta för sig själv och gick också gärna ensam på upptäcksfärd i huset. Han svarade alltid på tilltal, kom alltid springande, antingen för att gosa eller busa.

 

Elite bor i Västerås och här är hans kattungesida.

 

 

 

 

 

Elmo, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Elmo var framåt, busig, väldigt pratig och talade alltid om vad han tyckte om saker och ting. Han var också mamma Lucias kille och följde henne ofta som en skugga. Han gjorde som mamma Lucia och ville gärna äta av hennes mat istället för kattungematen och höll sig ofta nära henne. Han busade förstås väldigt med både oss och sina syskon och charmade alla som kom hit.

 

Elmo bor med sin familj i Stockholm. Kattungesidan finns här.

 

 

 

 

 

 

Eskil, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Eskil var väldigt trygg i sig själv, spann högt när han blev klappad och ville gärna vara i våra knän. Han var framåt, pratig och otroligt go och kärvänlig. Så klart busade han mycket med syskonen och oss men följde oss också nyfiket runt i huset. Eskil var väldigt självständig.

 

Eskil bor med sin familj i Bromma. Här är hans kattungesida.

 

 

 

 

 

Evita, hona, SIB ny 24, svartgolden spotted

 

Evita stannade kvar i katteriet, bodde hos fodervärd medan hon fick sin kull, G-kullen, och ägs nu

av fodervärden. Hennes sida är här.

 

 

 

 

 

 

Födda 1 januari 2010