C-kullen

Far: S*Maollich´s Finduz CreamDream Boy

Mor: S*Spinnsibbs Alucia

 

 

 

 

 

 

Chack hane, SIB n 22, bruntabby

 

Chack var den lilla pajasen i kullen. Han hade alltid något på gång och hängde antingen ihop med Chello eller sin moster Bozza. På slutet av tiden här, var han mycket ihop med systern Chaila. Han var väldigt framåt och robust, orädd och nyfiken på allt. Han var tuff men när det verkligen gällde, som hos veterinären då han fick sina vaccineringar och chipmärktes, skrek han högst. Han var samtidigt mjuk och go. Han var också en iakttagare och satt ofta länge stilla och nyfiket iakttog vad som hände runt omkring honom.

 

Chack bor tillsammans med sin bror Chello i Lidingö och hans kattungesida finner du här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chaila, hona, SIB d 24, rödspotted

 

Chaila var en riktig tjej ut i klospetsarna. Hon var otroligt feminin i allt hon gjorde. När hon sprang, gjorde hon det på tjejvis, hon busade på tjejvis, hon till och med klättrade feminint och hon var mjuk och go till sättet. Jag antog att hon skulle vara blyg när hon kom till sitt nya hem men det var hon absolut inte. Hon var helt orädd och dessutom morrade hon och satte de andra katterna, unga som vuxna, på plats.

 

Chaila bor nu hos Annette och hennes uppfödning Marinette´s i Forsbacka. Chailas kattungesida här finns här.

 

 

 

 

Födda 29 mars 2009

Chello, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Chello hade många likheter med Chack och han höll också mycket ihop med Chack. De hade samma intressen. :) De gillade samma bus och de tyckte om att dela sovpåsen i klösmöbeln. Där hittade man dem ofta tillsammans och det hände att de inte bara sov i påsen; även brottningsmatcher förekom där uppe. När Chello fångade en leksak, höll han den hårt i munnen och släppte den inte. Istället morrade han när hans syskon närmade sig. Han var först att komma springande när vi satte oss på golvet för att busa med kattungarna.

 

Chello bodde tillsammans med Chack hos en familj i Lidingö till 2013 då han blev påkörd och dödad. Hans kattungesida här.

 

 

 

 

 

Cithruz, hane, SIB d 24, rödspotted

 

Cithruz var den mest självständiga av kattungarna. Väldigt förståndig. Gick sina egna vägar, hittade på eget bus och låg ofta ensam och sov mitt på golvet. Ibland la han sig intill våra fötter. Verkade vara väldigt trygg i sig själv. Cithruz var allätare och var först med att äta riktigt och inte bara smaka, som de övriga. Han sökte ofta ögonkontakt och följde efter dit man gick. Nyfiken och väldigt busig, klättrade gärna högt.

 

Cithruz bor nu hos en familj i Uppsala och fann sig tillrätta från första stund. Cithruz kattungesida finns här.